Image of Tamer Yiğit

Tamer Yiğit

Tamer Yiğit is a German stage, film and television director, writer and actor as well as a musician of Turkish heritage.


Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Dec 15, 1974 In Berlin, West Germany [now Germany]
Movie/TV Credits:
43
First Appeared:
In the movie Daima Kalbimdesin 1962-12-24
Latest Project:
Movie Wild 2016-04-14
Known For
Poster of Geschwister - Kardeşler

Tamer Yiğit Movies Filmography

Movie
Wild
Reinigungskraft 2016-04-14
Movie
Point Blank
Jyan Cyahan 2016-03-02
Movie
A Most Wanted Man
Melik Oktay 2014-07-25
Movie
When We Leave
Mehmet 2010-02-13
Movie
Geschwister - Kardeşler
Erol 1997-11-27
Movie
Ölüm Yarışı
Murat 1978-04-25
Movie
Çifte Nikah
1977-04-01
Movie
Vur Gözünün Üstüne
Nafi/Safi 1977-04-01
Movie
Tilki Payı
Başkomiser Murat 1976-04-01
Movie
Korkunç Şüphe
Komiser Orhan 1976-12-01
Movie
Kader utansin
1976-12-31
Movie
Bekaret Kemeri
1975-12-31
Movie
Halime'nin Kızları
1975-01-01
Movie
Zindan
Polat 1975-01-01
Movie
Şehitler
Kemal 1974-09-28
Movie
Fedai
1974-04-30
Movie
Toprak Ana
1973-04-01
Movie
Acı Sevda
Metin 1973-04-01
Movie
Fırtına Kemal
Fırtına Kemal 1972-04-01
Series
Polizeiruf 110
Ramsan Dimaev 1971-06-27
Movie
Beş Hergele
1971-04-01
Series
Scene of the Crime
Faisal Azim 1970-11-29
Movie
Zorro'nun İntikamı
ZORRO/ ALBERTO 1969-04-01
Movie
Zorro Kamçılı Süvari
Alberto/Zorro 1969-04-01
Movie
Maskeli Beşler
Korkusuz 1968-04-02
Movie
Menderes Köprüsü
Yılmaz Ersoy 1968-04-01
Movie
Maskeli Beşlerin Dönüşü
Korkusuz 1968-04-01
Movie
Arslan Yürekli Reşat
Reşat / Kemal 1967-02-07
Movie
Boğaziçi Şarkısı
1966-04-28
Movie
Biraz Kül Biraz Duman
1966-04-01
Movie
Garip Bir izdivaç
Haluk Gökalp 1965-04-01
Movie
Hayat Kavgası
Metin 1964-04-01
Movie
Son Tren
1964-04-01
Movie
Dağlar Bizimdir
1964-04-02
Movie
Ve Allah Gençleri Yarattı
Turhan 1964-04-01
Movie
Suçlular aramizda
Halil 1964-12-07
Movie
On Korkusuz Adam
1963-12-31
Movie
Sayın Bayan
Doğan 1963-12-09
Movie
Çalınan Aşk
Murat 1963-12-07
Movie
Çapkın Kız
1963-05-01
Movie
Kendini Arayan Adam
1963-04-10
Movie
Bire On Vardı
Mehmet 1963-01-01
Movie
Daima Kalbimdesin
Cevat 1962-12-24

Putlocker is the best site to watch movies online in 2021 free without registration. Watch Movies Online Free in Full HD. Watch your favorite movies online free on Putlockers. Discover thousands of latest movies and watch series online.